Project & Partners

Initiatief en organisatie

Sint-Martens-Latem

Dit groepsaanbod is een initiatief van gemeente Sint-Martens-Latem Met de organisatie van dit groepsaanbod wil de gemeente haar inwoners ondersteunen bij het energetisch renoveren van hun huis. Op die manier streven we er samen naar om de renovatiegraad in Vlaanderen te verhogen. 

Energent werd door Sint-Martens-Latem aangesteld om het groepsaanbod te organiseren en deelnemers te begeleiden. Als energiecoöperatie verenigt Energent burgers in hun streven naar een duurzame en klimaatneutrale samenleving, via rechtstreekse participatie van bijna 2.000 coöperanten. Lees hier meer over Energent of over de begeleiding door Energent binnen het groepsaanbod. Energent ontvangt financiering voor dit groepsaanbod via Fluvius en via een werkingsbijdrage op elke betaalde factuur.

Fluvius logo

 

Fluvius is de Belgische netbeheerder van elektriciteit en aardgas in alle gemeenten van het Vlaams Gewest. Fluvius medefinanciert dit groepsaanbod in de vorm van de Burenpremie. Dit is een premie die in het leven is geroepen voor renovatiebegeleiders.

 

Partner-aannemers

Via een aanbestedingsprocedure zijn per ingreep minstens twee partner-aannemers geselecteerd, die marktconforme prijzen combineren met een goede kwaliteit en betrouwbare service. Vanuit het groepsaanbod kijken we mee bij elke stap in het traject. Op die manier worden de partner-aannemers permanent geëvalueerd en ben je als deelnemer steeds zeker van een correcte en vlotte samenwerking.

Heldr Glas

Heldr Glas

Verschueren Isolatiewerken (Klimaplus)

Verschueren Isolatiewerken (Klimaplus)

Isolteam

Isolteam

Weemaes Glaswerken

Weemaes Glaswerken

Isolblow

Isolblow